Καθημερινές προσφορές έως και 90% !

Το Gimnastirio.gr φέρνει για εσάς τις καλύτερες προσφορές από δημοφιλείς γυμναστήρια της πόλης σας!

Λήψη, Κατέβασμα, Εκτύπωση

Μπορείτε να τυπώστε το Κουπόνι σας (άμεσα διαθέσιμο την στιγμή ολοκληρώσεις της αγοράς ) είτε μέσω του μηνύματος που θα σας έρθει στο email σας ή μέσω του λογαριασμού σας στο Gimnastirio.gr. Ο κωδικός του Kουπονιού είναι αυστηρά προσωπικός . Το Κουπόνι είναι μιας χρήσης .

Εξαργυρώστε το κουπόνι σας !!!!

Η εξαργύρωση του κουπονιού είναι απλή . Απλά πηγαίνετε το κουπόνι σας με τον κωδικό εξουσιοδότησης και τον σειριακό κωδικό στον επιχείρηση της προσφοράς και Απολαύστε. Επιστρέψτε για περισσότερα Κάθε μέρα μπορείτε να βρείτε και μια καινούργια προσφορά .

Το αγαπημένο σας site σας δίνει την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε αγορές με πολλούς και ενναλακτικούς τρόπους πληρωμής για τη δική σας ευκολία και εξυπηρέτηση. Για να πραγματοποιήσετε μια αγορά πρέπει πρώτα να έχετε κάνει εγγραφή και να έχετε αποδεχτεί τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου. Η εγγραφή είναι δωρεάν, και είναι απαραίτητη για την ολοκλήρωση της παραγγελίας.Οι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής :

Τρόποι αγοράς

Αγορά με Πιστωτική-Χρεωστική Κάρτα/Προπληρωμένη Κάρτα

Αγοράστε την προσφορά μέσω Πιστωτικής-Χρεωστικής Κάρτας / Προπληρωμένης Κάρτας (οποιασδήποτε τράπεζας) Paypal σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης. Μπορείτε να αγοράσετε τις προσφορές με όλες τις πιστωτικές-χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες Visa / Visa Electron / MasterCard (οποιασδήποτε τράπεζας).

Βεβαιωθείτε ότι κατά την καταχώρηση των στοιχείων της κάρτας σας δεν έχετε κάνει κάποιο τυπογραφικό λάθος, πχ να έχετε βάλει κάπου παύλες ή κάθετη γραμμή ( π.χ. αν κάποια κάρτα λήγει τον Ιούλιο του 2015 τότε πρέπει να βάλετε 0715 και όχι 7/15). Κανένα στοιχείο της κάρτας σας δεν αποθηκεύεται στους servers του Gimnastirio.gr, ούτε έχουμε πρόσβαση σε οποιοδήποτε απο τα στοιχεία της κάρτας.

Επίσης έχετε την δυνατότητα ακύρωσης της αγοράς πατώντας cancel. Σε περίπτωση που η συναλλαγή σας δεν ολοκληρωθεί λόγω στιγμιαίου προβλήματος του λογισμικού, βλάβη ή διακοπής πρόσβασης στην σελίδα τότε θα θεωρηθεί ότι δεν έχετε πραγματοποιήσει την αγορά της προσφοράς και θα πρέπει να ξαναπροσπαθήσετε. Όταν η διαδικασία πληρωμής ολοκληρωθεί επιτυχώς θα σας αποσταλεί e-mail με οδηγίες εκτύπωσης του κουπονιού.

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό ή Κατάθεση μέσω e-banking

Αγοράστε την προσφορά μέσω τραπεζικού εμβάσματος σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς του Gimnastirio.gr:

Τράπεζα: EUROBANK
Αριθ. Λογαρ.: 0026.0283.61.0200582897
IBAN: GR6602602830000610200582897
Δικαιούχος: Γαλανός Νικόλαος του Αντωνίου
Αιτιολογία: To oνοματεπώνυμο σας και κωδικός της προσφοράς που εμφανίζεται μόλις κάνετε την αγορά στο ενημερωτικό email.
Τράπεζα: Εθνική
Αριθ. Λογαρ.: 086/953194-78
IBAN: GR1801100860000008695319478
Δικαιούχος: Γαλανός Νικόλαος του Αντωνίου
Αιτιολογία: To oνοματεπώνυμο σας και κωδικός της προσφοράς που εμφανίζεται μόλις κάνετε την αγορά στο ενημερωτικό email.
Τράπεζα: ΑLPHA BANΚ
Αριθ. Λογαρ.: 375-00-2370003467
IBAN: GR78 0140 3750 3750 0237 0003 467
Δικαιούχος: Γαλανός Νικόλαος του Αντωνίου
Αιτιολογία: To oνοματεπώνυμο σας και κωδικός της προσφοράς που εμφανίζεται μόλις κάνετε την αγορά στο ενημερωτικό email.

Αιτιολογία: To oνοματεπώνυμο σας και κωδικός της προσφοράς που εμφανίζεται μόλις κάνετε την αγορά στο ενημερωτικό email.

Η κατάθεση μπορεί να γίνει έως και 7 ημέρες μετά τη λήξη της προσφοράς για να μπορέσουμε να σας αποστείλουμε το κουπόνι.

Με την εξόφλησης της αγοράς με κατάθεση σε έναν απο τους παραπάνω τραπεζικούς λογαριασμούς θα πρέπει η απόδειξη κατάθεσης να σταλεί με email στο info@gimnastirio ή να ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 210.300.87.37 το τμήμα πωλήσεων του Gimnastirio.gr για την πραγματοποίηση της κατάθεσης.

Αγορά με Αντικαταβολή

Αγοράστε την προσφορά με αντικαταβολή και παράδοση του κουπονιού στο χώρο σας, εντός 1-2 ημερών από την ημέρα παραγγελίας, μέσω της ACS.

Συμπληρώνετε τα στοιχεία αποστολής της αντικαταβολής στην ειδική φόρμα και το κουπόνι θα είναι στον χώρο σας με 4,00 ευρώ επιπλέον.

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή απορία μην διστάσετε καλέστε μας στα τηλέφωνα 210.300.87.37